Altijd al eens willen een brief krijgen die die vele jaren geleden is geschreven of gemaakt, van iemand die er misschien zelfs al niet meer is?

Dat kan!

Rotary club Geraardsbergen lanceert de 'Toekomstbrieven' als fundraiser.
Hiermee is het mogelijk om tot 35 jaar vooruit in de tijd te gaan en op een eigen gekozen datum een eigen gemaakte / geschreven brief te laten bezorgen aan iemand van jouw keuze.

Rotary staat voor vertrouwen en zekerheid. De club engageert zich om haar deel van de verbintenis na te komen. Meer hierover kan je lezen in de voorwaarden.
Als club zorgen we niet enkel voor de bewaring en de bezorging. Bij het aangaan van een Toekomstbrief bezorgen we je ook een Meldingsakte. Dit document kan je bijvoorbeeld als cadeau overhandigen aan de persoon tot wie je de brief hebt gericht. Dit kan je digitaal uiteraard ook bewaren als bewijsstuk voor later.

Voorbeeldjes:

Robby en Rosy zijn twee kinderen van 9 en 10 jaar. De ouders geven hen elk een Toekomstbrief. Robby en Rosy vullen hun omslag, met een boodschap die ze aan zichzelf mogen richten. Om geopend te worden wanneer ze 21 jaar oud zijn.
Ronny, een vader van 30 jaar, neemt een selfie met zijn zoon van 5 jaar. Hij schrijft er een persoonlijke brief voor. De foto en de brief worden in een gesloten omslag gestoken, samen met een tekening van de zoon. Alles wordt ingediend als toekomstbrief, om af te geven over 13 jaar, met de 18e verjaardag van de zoon.
Rosanne is 40 jaar. Ze heeft een dochter van 10 jaar. Rosanne schrijft een brief voor haar dochter waarin ze vanalles vertelt over hoe de dochter is en hoe Rosanne zich voelt als 40-jarige. Ze dient alles in als Toekomstbrief om bezorgd te worden op de 40e verjaardag van de dochter. Wanneer ze dus even oud is als toen haar moeder het geschreven heeft.
Rolf is 40 jaar en wenst zijn drie beste vrienden te verrassen met een Toekomstbrief, die ze zullen ontvangen op de dag dat ze 67 jaar worden, de dag dat ze normaalgezien met pensioen mogen gaan.
Robert is 68 jaar. Er is net een eerste kleinzoon gekomen. Graag wil hij een brief aan hem bezorgen op zijn 21e verjaardag. Hij maakt een Toekomstbrief, om over 21 jaar geleverd te worden.
Rosalie is 73 jaar en gehuwd. Ze hebben drie kinderen. Met kerstdag geeft ze hen een Meldingsakte als cadeau. Hierdoor weten de drie kinderen dat ze op een bepaalde dag een brief zullen krijgen van hun ouders. Ze zijn al heel benieuwd en vinden dit een origineel cadeau!